Hej hallå

Har fullt upp med att fixa och trixa och städa och träna och svettas men här är en sneakpeak på mitt nya (än så länge tomma) sovrum. Schackrutigt golv. Bra eller anus? Vad tycker ni?


Aj aj aj

Vaknade upp med världens magkatarr. Väldigt opassande just idag eftersom att det är meningen att jag skall flytta, och det är inte en lätt match utan bil kan jag lova. Blir några vändor med spårvagnen innan jag är på plats. Så, snälla rara Omeprazol. Skona mig från min smärta! Tack.

Att flytta och den biten

Okej, hej. För varje gång jag skall packa ner mina kläder och andra tillhörigheter har jag liksom glömt hur jobbigt jag tycker att det är. Någonstans kan man väl tycka att jag borde ha blivit van nu, tredje gången gillt liksom. Nu blir det paus, närmare bestämt tacos med Sara!
Ha en fin kväll mina vänner. KRAM


Thumbs up

Fiollektionen gick typ SÅHÄR bra. Haha, försökte göra en tummen upp för er som inte förstod det. När jag satt på bussen hem så slogs jag av en väldigt fin tanke: jag trivs bra här. Oslo är nog liksom ganska bra trots allt.
Next: flyttpacka! Det går bra nu. Ska bara hitta en säng också...

KORV

Ikväll har jag ätit korv. Sebastian hade slagit på stort och köpt tre kilo korv så det var bara att köra. Nu är jag mätt och lite nervös inför morgondagen.
Min första fiollektion sedan två år tillbaka går nämligen av stapeln imorgon, hoppas inte hon har för höga förväntningar på mig. Wah! Wisk me good luck!

Nattz

Come into my world I've got to show show show you

Eftersom att jag ändå ska lämna mitt lilla krypin snart så tänkte jag att ni kan få ett par halvtaskiga bilder. Here we go; min garderob aka mitt sovrum.
(Så blire när man är fyra pers på 45 kvadrat. Håhå jaja)

Klippte pappa i helgen...


Bilder från min semester, haha



Hemma är alltid hemma

Jag har haft tre fantastiska dagar hemma i Småland (därav dålig bloggning). Jag längtar redan tillbaka. Jag har träffat nästan alla jag vill träffa och nu är det bara nio veckor kvar tills vi ses igen. Ibland önskar jag att världen var lite mindre, att jag inte hade flyttat 60 mil hemifrån och att jag kunde få träffa min familj vareviga dag.


PUSS på er! Bilder kommer imorgon...




Mama I'm coming home

Jag och Sara min underbara har tränat twice denna veckan, grymt! Min kropp värker av välbehag. Sen lite lax och bulgursallad på det, perfekta onsdagen. Nu drar jag till Sverige! Ses där! (Känner redan träsmaken i baken som kommer uppstå efter 8 timmar på buss, men det är bara SÅ värt!)
PUSS


Sara och jag på fezt

Enbart ytligt

Alltså, wow. Det här nagellacket är typ magiskt. När jag målat på det blir det plommonlila och helt matt. Asläckert! Nästa dag har det övergått till svart och dagen därpå är det högblankt. Jag vet inte om jag gillar det och tycker det är coolt, eller bara väldigt irriterande.

Reeeka

Visste ni att räkorna kostar 15 kr/kg i det här landet. Man tackar! Detta åt jag ikväll. Kanske inte ser så aptitligt ut, men jag lovar, det är SÅ gott! (Nyttigt också för er som är intresserade av sånt).

Torsdag snart fredag

Ibland känns det verkligen som att mitt jobb enbart går ut på att byta bajsblöjor. Igår slog bebisarna rekord. Tänk er själva sex barn som bajsar tre gånger vardera. Allt detta inom loppet av sex timmar. Palla!? Är detta meningen med livet?
Denna veckan har verkligen satt mitt tålamod på prov på många sätt och vis. Nästa vecka åker jag HEM och det ska bli SÅ skönt. Det känns som semester även om jag har tusen saker att göra (som vanligt när man inte varit hemma på ett tag). Nu saknar jag alla. Mer eller mindre. Kram

MÄTT

Har ätit kyckling och ris (som Sara hade ett väldigt fint namn på men som jag dessvärre redan glömt bort vad det var) och nybakat bröd made by Sara den rara herself och allt var helt fantastiskt gott. Tacktacktack! Åh, bästa onsdagskvällen. Sen tror jag att jag är kär....i Saras lägenhet. Åh! (igen.)


Bad (hair)day

Men vad gör väl dä när man har en snögg feskmössa. Nu drar jag till Sara min rara på middag! Ha en fin kväll.

Pannkakor

Perfekta krubbet när man kommer hem och är utsvulten samt har brist på fantasi. MEN. Jag saknar mammas mat, och jag saknar att laga mat tillsammans med Annoja och Malen.
Nu ska jag sova för klockan ringer fett med tidigt. Som vanligt. Älskar att jobba med vikarier som älskar att städa.


Sneakpeak

Jag har en ny halsduk, och den är minsann inte svart.

Ikväll

Är så jävla förbannad, ledsen, trött. Trött på alla snåljävlar som finns där ute, trött på killar som vilar ena handen innanför kalsongerna och lagar mat med den andra. Trött på folks smackande när de äter och trött på att bussen kör förbi en.
Jävla skitdag.

Intresseklubben antecknar

Det pågår någon slags toalettpapperstrejk hemma hos oss. Två dygn utan toalettpapper, det ni.

Stiligt

Håkan Hellström i senaste numret av Café. Fin som vanligt.

MMS

Fick just ett fantastiskt fint mms av min mamma när min syster äter...ja just det. Chokladboll. Och ja, jag fick öppna det på nätet. Telefonen jag använder just nu är ifrån tidigt 00-tal. Jag saknar min familj nu. Det ska bli fint att komma hem. Bara 18 dagar kvar!


Örhänget är snart mitt!


Söndag

Det regnar och just idag bara älskar jag det. Hade en riktigt fin kväll igår. Jag och Sara drack först finvin hemma hos henne och sen mötte vi upp dom andra nere på stan. När dom andra gick ut begav jag mig hemåt. Idag värker mitt huvud och nej, jag är inte bakis. Jag är bara så djävulskt förkyld. Fortfarande, tänker ni. Ja, jag vänjer mig tydligen aldrig vid de där äckliga dagisbacillerna.
Här har ni Sara den rara. Ser ni hennes smilgrop på höger kind? Så fin!

New shoes

Köpte ett par skor idag som jag inte är hundra på om jag ska behålla. Nå, vad tycker ni? (Och nu säger jag som de allra flesta modebloggare, bilderna gör dem inte rättvisa. Ha!)



RSS 2.0