Last day in paradise.


Alla gillar väl chokladbollar.



Back @ bäckgatan

Onsdagen, tillbaka i mina gamla kvarter. Fint som snus. Litta vin med världens bästa Mia och dansdansdans på det!


Med tungan rätt i mun får man bollen i rätt hål.



Det var en dag i staden.

En dag i regn kan också bli bra, eller hur?!
Nu blir det biljard!
Grrr, på er i Sverige!
/Malla

Det var en dag på stranden.

Hola!
Dagen började lite molnigt men övergick snart till en helt strålande soldag. Härligt tänkte vi och njöt! Vi tog båt till Bygdöy, besökte Kon-Tiki och strosade!
4
Vi hoppas på en lika fin dag imorgon. Fram tills dess vilar vi, tänka sig.
/Malla

Finbesök till Norges huvudstad


09.01

Var det många (förutom de jag delar den här bloggen med) som blev upprörda efter gårdagens inlägg eller? Det var bara kisen som hade vart lite nödig va. Stackarn måste ju ha hållt inne på det där i flera dagar...minst!
Igår satt vi under äppelträden tills jättesent. Jag älskar Oslo men svensk sommar när den är såhär, är faktiskt aningens aningens bättre.
KRAM F

Nya kunskaper efter en dag på jobbet

HÄR
/A

Okej det här börjar kanske likna en matblogg men "Det är som jordgubbar som plumsar ner i mjölk. Fy fan vad gott!"


Riktigt brännande ilska...

Det har kommit påminnelse från Interpark om att jag ska betala min P-bot, SOM JAG REDAN BETALAT! Försöker få tag i dem men icke! Telefontid mellan 9-12, yes?! 
Hoppas för allt i världen att snygga kvinnan till vänster på bilden vill ta en lång och utagerande simtur med mig när hon kommer hem från jobbet! Håller alla tummar och tår för det. Gillar inte att vara en "hater".
/M

Det gäller att knåda degen rätt.

Igår bakade vi kanelbullar. De blev inte riktig kanelbullesmak, eller lika goda som mammas men ändå kanelbullar alá Ole Vig. Jag gillade känslan av hemma, det blir liksom på riktigt när man bakat kanelbullar för första gången. Man blir som ett barn på nytt. Den stora bullfesten fortsätter i dagarna.
/Malla

Det här är bara början del två

Fin helg. Som alltid när vi får besök har vi extrem tur med vädret. Hittills varmaste dagen i Oslo sedan vi kom hit var i lördags. Första gången man slapp frysa när man gick hem mitt i natten.
Nu är jag i Sverige, behöver ladda batterierna för sen blir det mycket med barn och sånt. Puss på er Anna och Malla! Här kommer mina bilder då...



Det här är bara början..

Hej Allesammen!
Vi har haft en fantastisk helg tillsammans med familjen Dahl. De var bla ute och åt delikatesser på Olivia, en annan var tvungen att jobba. Men man fick sig ett glas vin och trevligt sällskap i slutet av kvällen i alla fall. Nu blir det bildregn. Jag börjar, Fanny tar över ikväll. 


,
Fanny är förresten ännu en gång i Sverige för att samla sig inför nya steg i livet. Anna och jag saknar henne, mycket såklart, men håller ställningarna tills hon är tillbaka.
/Malla

Det var en gång en solig söndag och snipp snapp slut för nu regnar det all the time


Work

Äntligen några timmar inplanerade för arbete. Denna veckan har jag 48h att avverka och det är välbehövt! Snart dags för en kvällspromenad innan jag gör som Anna och slaggar.
/Malla

Eh

Somnat tre gånger idag, på t-banan på väg till knoget, på bussen på väg hem, samt framför datorn. Dags att gå och lägga sig ellah? Får sova på saken.

Natti


Beat, Blaa och borttappande.

Anna och jag fick gratisbiljetter till sista dagen på Oslo Live igår. LIVAT, tänkte vi och stack dit. Vi njöt av rytmerna från Nico D och Admiral P, såg Chiddy Bang och slutligen maffiabossen Bun B. Stabil kväll fram tills Annas mobil hittas alldeles nersmutsad på dansgolvet och jag upptäcker att min plånbok är borta. Telefontid med spärrtjänst väntar och under väntetiden lägger jag upp några riktigt feta bilder. Titta och njut!

/Malla

HEJ BLOGGEN

Anna och Malla är iväg och dansar till hiphop medans jag valde att stanna hemma med datorn (och en påse nötter som redan är schlut) som enda sällskap. Kändes helt rätt ikväll då min kropp är öm efter en hel veckas slit på smarta klubben.
Igår var fint. John och Oskar var bäst ingen protest. De hade typ sönder halva scenen. Sjukt coolt! Kent fick mig inte på fall denna gången, men ett plus för de fina pappersduvorna som regnade över oss under sista låten Mannen i den vita hatten.
Förresten det regnade katter och hundar från himlen också så alla blev jätteblöta och så även vi!
Hoppas ni har en fin och skön sommar kompisar!
Fanny

You and you and you and you a monkey needs to dance so do you

Ikväll ska vi bland annat se de här hjältarna
...men först lite jobb. Mot bananerna!
/F

Sommarn snurrar fort...

Jag gillar jordbær!
/Fanny

WEE!

JAG KOM IN!!! Fick reda på det igår. Konstigt att det skulle ta så lång tid att komma på ett så enkelt beslut, och när jag väl kom på det så var det såklart inte säkert att jag skulle hinna i tid... Men det gjorde jag och nu väntar Sjuksköterskeprogrammet till hösten. Jag är verkligen extremt glad för detta och hoppas att pluggenergin kommer fortsätta i minst tre år till. Det klart den kommer göra. Kommer bli kjempegrei det här! Första gången sen gymnasiet som jag vet vad jag kommer göra mer än ett halvår framåt. Trodde aldrig jag skulle säga det, men det känns otroligt skönt.

Det har varit dåligt med bilder dom sista dagarna, men jag snor en från vår kära kollega Anton, för att lighta upp det litta här.

Helt sjukt vad det åskade igår natt! Jag vaknade av att världen höll på att gå under, trodde jag. Det ösregnade, blixtrade typ 5-6 gånger på 10 sek, och det såg ut som en orkan ute. Har aldrig varit med om något liknande åskväder! Är det inte åskan som väcker en, så är det vampyrer eller Mallas prat i sömnen, haha.

Nu ska jag steka pannkakor till dom underbart hurtiga kvinnorna som snart kommer hem efter en spring(?)tur runt sjön.

/Annoja

En döv, en blind och en stum.

GODNATT! 
/Malla och Annoja

Let's take it..

Anna och jag drar på grrrrillfeezzt medans Fannsan sitter i bussen till Halmstad. Vilka brudar, vilket liv!
/Malla

Det är ett hektiskt liv


Ja, nu har jag börjat komma in i stressen. Det känns.. gött faktiskt! Började på ett nytt jobb i tisdags, ett äldreboende, ligger bara runt knut'n. Så jag spenderade min lediga dag där och så även min lediga kväll igår. Idag åkte jag hemifrån 6.20 för att jobba på Smarta Klubben, kom hem vid 13, gick till MABO för brandutbildning 20 minuter senare, kom precis hem och ska njuta av mina 90 lediga minuter innan det blir jobb hela kvällen. Nice. Ännu mer nice blir det i augusti med skatteåterbäring samt 2,5 månaders lön. Synd bara att dom kommer gå åt till skulder och räkningar. Funderar på att jobba kvar här till hösten, dvs åka upp några helger då och då om jag hinner. Sugen på para, så att säga.

Nu ska Fannsan och jag kolla film och mysa. Och så litta jordbaer och lyxyoghurt på det.






 Bara Malla Balla som saknas för att allt skulle vara perfekt!
/Anna

Mi familia segunda en Oslo..

Veckan började bra med ännu ett besök av fina människor. Det är alltid härligt att träffa familjen, särskilt om man inte träffats sedan i påskas. Ohhh, så gott!
Imorgon åker de mot Sverige igen och fortsätter sin semester. Själv jobbar jag som aldrig förr. Känns stabilt!
/Malla

I lördags var det sommarfezt med Smarta Klubben

Jag åt hamburgare. Första köttet sen vi kom hit, det var inte gott men jag var hungrig.
Vild dans
Cheers!
/Hej från Fannsan!

Visiten som slutade lyckligt på Blå

Fantastiska Anna och Fantastiska Cissi kom på besök till sommarstaden. Cissi fick som vanligt några schyssta pics med sin Canon:
Nu är familjen Johannesson på besök här på Ole Vig. De ena avlöser de andra. Mysigt och inte minst sagt trevligt! :)
/Malla

It's a hard work work

Yes, så är det. Idag har jag och Anna gjort något av det vidrigaste hittills på jobbet..vi har ägnat större delen av eftermiddagen till att slänga typ femtioelva skadade vattenmeloner. Stanken var fruktansvärd, svetten droppade av oss och till råga på allt fick vi den mögliga melonsaften i ansiktet, men annars är allt bra.
Fanny

Asså det här med webcam är kul


En powerwalk i det gröna..

Efter långa arbetsdagar för alla i FAMiljen så krävs en avkopplande och pratfrisk promenad. En sådan blev det ikväll och hurtiga kan man minst sagt kalla oss!
Förresten så kommer två fina människor på besök imorgon. Det krävs en härlig bild på dessa två!

RSS 2.0