Det luktar Auschwitz

OCH det svider fortfarande i min hals efter att jag hällt PLUMBO i avloppet. Hoppas det funkar så bra som det stod på förpackningen, annars kan de ta sig i baken norrbaggarna!
När jag kom hem idag så hade någon ställt en tandkräm i obruten förpackning på min trappa. Vet i sjutton hur man ska tolka det men. Tack så mycket!

28 september

Idag hittade jag och Kalle en kanyl på uppfarten till barnehagen, ganska osoft. Förhoppningsvis var det bara någon stackars diabetiker som råkat tappa den efter att ha injicerat insulin och ingenting annat.
Annars går allt bra. Nu blire ett eller två avsnitt idol. Tagga!

Hej

Såhär känner jag mig idag:

Godnatt!

Åh Uppsala

Okej, nu är jag "hemma" i Oslo igen. Tog nattbussen till Malla i fredags. Hon är bland det absolut bästa jag har. Vi har hoppat i höstlöven och ätit chips. Här kommer lite bilder...OBS! Jag varnar känsliga tittare för sista bilden.


Barely alive

Ikväll har Sara den rara klippt bort mina tovor och ni fattar inte vad bra det blev! TACK SARA!
Hemresan blev inte riktigt som jag planerade. Trikken sket i mig och körde vidare och jag tyckte att det var alldeles för sent och kallt för att stå kvar där i 25 minuter och vänta på nästa, så jag högg första bästa taxi. Väl hemma och utanför min dörr vill inte mitt kort fungera. Vi kör till Joker (närbutik) men där har de precis tömt sin safe så jag går därifrån i hopp om att kunna ta ut pengar på minibanken en liten bit därifrån. MEN. Det fungerar inte heller. Jag börjar grina för jag vet ju att jag har pengar på kortet. Jag ringer min roomie Steph men hon svarar inte. (Vid det här laget är mina kinder genomvåta av krokodiltårar). Till sist ringer jag min roomie Bea (Förlåt Bea, hoppas att dejten gick bra ändå.) Hon räddade min kväll ska ni veta! Som en ängel från ovan kom hon springandes ut genom porten med pengar i sin hand.
Ikväll somnar jag ovaggad..klockan ringer 05:50 och vårt toalettpapper är slut, och jag som hatar att göra nummer två på jobbet!

Söndag

Okej hej nu drar jag och nya tröjan ut i solen!

Så fin. Så fin.


God morgon

Man behöver raggsockar nu...

Namnam

Nu får det vara färdigbölat. Hela dagen idag har jag sett fram emot kvällen/natten/morgondagen. Vid klockan 23 ikväll skulle jag nämligen infinna mig på nattbussen till Uppsala och min fina Malin, men ICKE. Biljetterna var slut. Sold out. Så går det när man är dum som jag och inte bokar resan i tid. Men vadå, jag trodde inte att folk gillade att åka nattbuss i typ åtta timmar?
Nu har jag tröstätit sushi. Och. Det måste ha varit den godaste sushin jag ätit. Någonsin! Tack Bea för tipset. Maido, släng dig i väggen!

Torsdag

Blev ingen öl med jobbarkompisarna ikväll, men jag misströstar inte. Tro mig, ibland (eller väldigt ofta) smakar kall mjölk minst lika bra som en kall öl. Tänk er, mjölk och bullar liksom. Svårslaget. Okej, jag har inga bullar, men. Ändå.

FLOTT!

Alltså, det finns en väldigt komisk pappa till ett barn på jobbet. Jag och min kära kollega har i sex veckor gått runt och undrat över varför han säger "förlåt" efter varje avslutad mening. Igår var dagen vi kom på att det är "FLOTT" han menar men det låter precis som när vi svenskar säger "förlåt". Kul tyckte vi, allt kan väl inte vara flott heller. Hör här bara;
- Hur har det gått idag?
- Jo, det har gått bra..
- Flott!
- Ja, fast hon har varit lite dålig i magen...
- Åh, flott!

Och så blev det kvälla

Kollade precis på första avsnittet av den här säsongens (damdadam) Idol via webben. Blev påmind om hur KÄR jag var i Erik Grönwall förra året, hahah.
Nåväl, jag mår lite bättre nu. Eller liksom, jag tog två alvedon tidigare så nu fryser jag inte längre..nu svettas jag bara. Egentligen hatar jag värktabletter, okej att man mår bättre när man tagit dom men är det inte SÅ mycket bättre om kroppen själv får kämpa litta!?

Sjuk men glad

Masade mig iväg till jobbet med fortsatt ömma leder och en hosta som heter duga, men vad gör väl det när man kommer dit och det första man möts av är barn med stora leenden som utbrister "heeeeeej fanniii!" och som är underbara hela dagen. Idag har varit en sådan dag. Jag tror till och med att jag glömde bort min sjukdom för ett tag.
En tråkig sak som vi fick reda på idag är att ett av barnen ska sluta. Redan imorgon. Snacka om separationsångest. Det är väl lustigt det där egentligen, hur fort man fäster sig vid vissa människor...och den här lilla krabaten kan ju knappt ens prata.

Helgen som kom och gick


Bakom mina solglasögon typ.

Nu ska jag bege mig till svenska ambassaden för att (förtids)rösta. Spännande! Har ont i hela kroppen och orkar inte gå en meter egentligen men jag får dåligt samvete om jag inte gör det.

Söndag

Jag har typ blivit mästare på att sakna sen jag flyttade hit. Har precis varit och vinkat av lilsis vid bussterminalen och gud vad jag redan saknar henne.
Det har varit en fin helg. Vi har gjort stan och jag har blivit några kronor fattigare men min höstgarderob har blivit desto fetare. Bilder kommer inom kort! Jag ska bara hämta andan lite först.

Fredag 17:29

I helgen kommer min egen lillstrumpa hit. Bilden är typ lastgammal men är hon inte fin så säg! Kram


Hjälp!

Vissa borde tvätta sina badlakan oftare. Eller bara kasta dom. Min väggiväggare har ett som ger en hemsk odör åt hela lägenheten. Vad ska man göra åt detta? Känsligt ämne liksom.

Hej alla

Ni är många som läser, det är kul. Men varför kommenterar ni anonymt? Då vet jag inte vilka ni är och då är det ju inte lika kul, sluta mä dä!
Här är en tosig bild av mig, vill bara visa att jag lever! Jobbet går bra och tar inte död på mig. Jag saknar alla där hemma men mina roomies är snälla och tar hand om mig. Vi har inget vardagsrum men det går ganska bra ändå. PUSS!

Hur snyggt!?

Dör lite..dör även på priset.

Dagens i-landsproblem

Vad säger ni, klipp klipp eller fortsätta spara?

Bye bye Ole vigs gate

Har flyttat till mitt nya ställe för några timmar sedan. Har inte kommit i ordning över huvud taget. Det tog mig flera timmar att lista ut hur sjutton jag skulle få ihop den där jävla IKEA PS - garderoben. Men. Jag har en säng som är skön (utan sängben för dom ramlade bort och jag har ingen skiftnyckel) och allt löser väl sig. Tids nog.
Nu ska jag sova, klockan ringer 05:30 imorgon och jag vet inte vilken som är rätta bussen till jobbet. Nattz.

RSS 2.0