27 augusti


Har suttit på verandan i eftermiddagssolen. Cheez doodles och rosa naglar är fina grejor!









Jag lever!

Okej, en liten lägesrapport. Igår kände jag mig för sjuk för att jobba så jag tog första bästa buss och tåg hem till Sverige och idag har jag varit hos farbror doktor. Han konstaterade bihåleinflammation, OCH magkatarr. Härlig blandning! Jag har fått superpiller av honom nu så jag kommer bli frisk.

Monday can't trust that day

Jag vill boka hemresa till helgen men det finns inte en enda resa som matchar mina sök. Gött mos! Hem ska jag och där med pasta.

Back in Oslo

Har haft ett fint dygn i Göteborg. Det blev sushi och vin på balkongen och så lite dans till dålig musik. När jag vaknade idag kände jag mig överkörd. Dagisbacillerna har tagit över min kropp. Jag har blivit så förkyld. Har ont i hela kroppen. Får inte bli sjuk nu. Måste jobba imorgon. Osv.
Nu vill jag åka hem, haha. Längtar efter alla er där hemma! KRAM

Göteborg

Nu tar jag bussen till Lisa i Göteborg. Jag älskar Swebus. I alla fall när inte bussarna går sönder. Ha en fin lördag! KRAM

Vem du än är, var du än är

"Heeeeei bloggän! Idag drack jag en kaffe, gick på modevisning, sen bah åt typ superdupergod lunch *mums* hejdå!!!1!11!1111!!!"

Är det sånt här smaskigt ni vill läsa eller? Ingen risk alltså, men det kommer bli lite av varje. När jag har lust. Inspiration. Ni vet. För jag får ju göra allt det här all by myself numera.

Loneliness is better when you're not alone.


Jensas inlägg: I Norge hos Familjen med Familjen

Här sitter man i Oslo, Ole Bramseruds hemstad. Jag, mor och far kom hit i lördags och har haft en liten tid här med Annas nya familj; hennes hustru Malin och deras gemensamma barn Fanny. Vi har haft ett par mysiga dagar och jag sover i en härlig våningssäng. Vi var på ett Hoppställe, kommer inte ihåg om det var Holmakoppen, Hopparekollen eller hur det var. Men det var ball utsikt. Ballt att folk åker skidor ner för det där guppet, vilken kick det må vare! Vi har även besökt nakenparken, slottet och idag har jag och Anna varit med mor och far ute och ätit; det var deras Pärlbröllop. Imorgon tar vi med oss Malin och Anna hem och stackars Fannsan blir själver här. Men det kommer säkert bli jättebra ändå, en kram till dig Fannsan! Kram /Bensa. Ps. jag lägger in bilder...
Hotellfrukost första morgonen!
Anny och Fanna
Bevarat sedan Vikingatiden
Frognerparken
Kvinnan och barnet
Vågarna
Familjens rum!
Har du lust på ett åk?
30-årig bröllopsdag!
Snart 20 år tillsammans!
Pullbertos första motorcykel
Färgglad lasagne

Bidé-chefen
Malla-Guldlock och Grinet

Några timmar i sola..


Det är alltid gött med kanelbolle....


Sista lördagen för Oslofamiljen :'/

På tisdag blir det hemfärd för Anna och mig. Känns otroligt vemodigt just nu, att lämna allt som varit ens liv hela sommaren liksom. Men det kommer nya äventyr och de är redan i planeringsstadierna. Familjen återstår!
/Malla

Jag fotar något så fantastiskt som min frukost. /Fannsan


"Jag ær bæst på att arbeta!"

Sitter just nu på jobbet. Ær klar med all packning, inga inkommande samtal, alla boxar konterade, redan haft lunch och stædat alla hyllor. Jag ær grym på att arbeta. Det håller min kollega också med om, fantastiskt! Jag borde få fast! Nu længtar man till i eftermiddag då det blir att møta upp Anna och Sanna! Håller tummarna før att den tropiska værmen førtsætter och att det blir grillning ikvæll! Jag ær vælførtjænt en extra rast! /Hardworking Malla

Goder afton.


Nu har alla gått och lagt sig. Bara jag och mina ryck uppe. Det är varmt nu. Skulle kunna liknas vid en slags norsk tropisk värme, om det nu hade funnits nåt tropiskt här. Jag hittade världens vackraste skor idag, i storlek 36, så dom fick stå kvar.

Dessa raffiga kvinnor har idag gjort byn osäker.

Mysiga kläder provades på Monkan.

Läckra hattar provades på Ankan.

Denna turbaninspirerade militärkreation ville jag ha.

Sanna framför hennes och Tonys blivande villa. Flott eller?

En gammal gubbe.

Självklart fikades det med den obligatoriska gulrotskakan.

San och hennes drömbil.

Nu pallar jag inte mer. Det är en dag imorgon också. Förhoppnningsvis en solig sådan.

Tja
/An

"Labeka"


"Ska vi inte gå och hångla lite med ditt armveck?"

/Malla

Paradisbukta


:'(

För snart splittras familjen. (Nej, jag har inte klippt mig, det är en gammal bild..från i november när vi var i Madrid zusammen)


Det går bra nu.

Har idag avverkat 8h bland alla delar till högtryckstvättar. Jag trivdes och tur var väl det då jag ska jobba där de två veckorna som återstår. TVÅ VECKOR, ENBART! Det är så kort tid så man blir rädd. Vart tog sommaren vägen? Nu ska det njutas ända ut i fingertopparna den sista tiden.

Jag skulle vilja lägga upp en nytagen, snygg bild på pinglorna, men eftersom vi alla är hårt arbetande den här veckan så får jag hållas. Till helgen däremot, då kommer det flöda av pics. Det ser vi fram emot.
/M

Idag dricker vi skumpa...

..okej inte riktigt kanske, men från och med 1 september har jag ny adress och det här känns så förbannat bra! Eget rum och nya, härliga sambos. Det går bra nu.
Fanny

Bild från Living etc

Monday monday, can't trust that day.


Efter en utebliven utgång i lördags var jag ganska lättövertalad igår när Malla och Sebastian började prata om Blå. Så vi drog dit och det blev lyckat! Vi hann se lite av jazzbandet innan dom lämnade scenen, sen dansade vi bland alla läckra män (eller?). Vi hann även med att se det lojaste av loja innan det var dags för Den Långa Vandringen. Vi hade flera kilometer att gå och jag kom helt plötsligt på att jag inte orkade gå en meter till utan helst av allt ville lägga mig och sova lite. Men Malin drog mig hem, och visst så här i efterhand kan jag känna att sängen kanske var ett bättre alternativ.

Idag har Malen jobbat medan jag och Fannsan har varit en sväng i parken och lapat sol. Som ni ser på inlägget nedan blev det även tid för lite shopping. Det är ju rea än så man kan få mycket för bara några hundralappar, vilket gillas mucho. Så firade vi att det var måndag och att Fanny lyckats på jobbet så vi käkade ute idag igen. Nice.


Fanny fuskade.


Inte jag!


Fanny övar "Tittut" inför höstens jobb i barnehage.

Nu: Paradise, kaneleboller, té och smoothies!

/Annoja och Snigelfannsan


Alltså, min morgon.

Första dagen på mitt nya jobb och det som inte får hända händer! Busschaffis slänger av mig från bussen för att mitt månadskort tydligen inte gällde för den zonen. Panik! Några kontanter hade jag inte. Tittade på busschaffis med valpögon men tror ni det hjälpte eller? NÄ, fick ta taxi till jobbet. Väl där gick allt fint, det kommer bli kul detta.
Jag har köpt en skjorta idag, och ett nytt ALLDELES för dyrt månadskort. Fan för kollektivt ibland. Hej.


Hejdå Anton


Igår var det avskedsfest för Fixar-Anton. Han åker hem till Sverige en sväng i veckan innan han och Lina åker ut på en 2 års lång resa. TVÅ ÅR! Det är lång tid.

Fanny hade äntligen kommit hem igår efter en veckas Sverigesemester. Hela familjen är alltså åter samlad! Efter en hel dags jobb för mig och Malin, samt en låång bussresa för Fannys del bar det alltså av till Bislet.


Vi var tvungna att hålla värmen i väntan på bussen...

Sen sprang vi. Vissa med en box vin över huvudet pga avsaknad av paraflax slash regnjacka. Det hjälpte sådär.


Lejonhonan visar tänderna och letar efter passande byte.


Anton var lycklig...


...Fanny likaså!


The Boss.


Todd Flodd m.fl. myste.


En Saga och en Fanny.

Sen stack alla ut utom jag som tog en härlig promenad genom regnet för ett kärt möte med sängen, gott det!

Puss
/Anna J

RSS 2.0